Visie en aanpak

M-tech Nederland analyseert, adviseert, begeleidt, coördineert en voert berekeningen en metingen uit om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen. Wij zorgen er voor dat alle administratieve verplichtingen tijdig en correct worden uitgevoerd en ondersteunen u bij het interpreteren en naleven van de specifiek voor u van toepassing zijnde milieuvoorwaarden. Of het gaat om grote of kleine bedrijven, de medewerkers van M-tech Nederland zetten zich steeds maximaal in en zorgen voor een optimale en resultaatgerichte aanpak. 

Bij M-tech Nederland kunt u rekenen op een team van ervaren specialisten. Zij vinden blindelings hun weg in de bepalingen, richtlijnen en regelgeving  uit de milieuwetgeving. Naarmate een project groter en complexer is, komen meerdere disciplines bij elkaar en moet een beroep worden gedaan op meerdere vakgebieden. M-tech Nederland beheerst dit en heeft voor al deze vakgebieden de nodige specialisten in dienst, waaronder afvalbeheerdeskundigen, procestechnologen, geur-, geluid-, (brand)veiligheids- en milieujuristen. 

Ook beschikt M-tech Nederland over geavanceerde meetapparatuur, software en andere middelen, waardoor snel en vakkundig kan worden geadviseerd